Categorii bancuri

Bancuri cu misoginiBancuri cu unguriBancuri cu tiganiBancuri cu taraniBancuri cu somaleziBancuri cu soacreBancuri cu Sir si JohnBancuri cu Scufita RosieBancuri cu scotieniBancuri cu rusiBancuri cu Radio ErevanBancuri cu preotiBancuri cu politistiBancuri cu pescariBancuri cu vanatoriBancuri de doi baniBancuri cu intrebariMaximeLegile lui MurphyBancuri seciBancuri scarboaseBancuri romanestiBancuri politiceBancuri la farmacieBancuri in desertBancuri diverseBancuri despre femeiBancuri despre barbatiBancuri deocheateBancuri cu olteniBancuri cu negriBancuri cu nebuniBancuri cu canibaliBancuri cu calculatoareBancuri cu BulaBancuri cu blondeBancuri cu betiviBancuri cu barbati si femeiBancuri cu badea GheorgheBancuri cu babeBancuri cu avocatiBancuri cu ardeleniBancuri cu animaleBancuri cu AlinutaBancuri cu albaneziBancuri cu ciobaniBancuri cu diferenteBancuri cu muzicieniBancuri cu mosnegiBancuri cu moldoveniBancuri cu marinariBancuri cu leprosiBancuri cu judecatoriBancuri cu Ion si MariaBancuri cu Ion si GheorgheBancuri cu ingineriBancuri cu homosexualiBancuri cu evreiBancuri cu doctoriBancuri cu dinamovistiBancuri cu adolescente

Bancuri despre femei

Cele mai noi si originale bancuri cu femei, glume cu femei

Bancuri, glume din categoria Bancuri despre femei

Fetele...

Banc Info-Heaven.ro

Fetele din anu' intai fura inima oricui,
Fetele din anu' doi umbla dupa araboi,
Fetele din anu' trei umbla dupa negrotei,
Fetele din anu' patru umbla dintr-un pat in altu',
Fetele din anu' cinci le invata pe-alea mici...

Trimite bancul prin Y! Messenger

O tinara se duce la o intilnire amoroasa

Banc Info-Heaven.ro

O tinara se duce la o intilnire amoroasa, dar inainte de a pleca, maica-sa o sfatuieste; - Uite ce e, mamica, iti da mamica voie sa te duci, iti da mamica voie sa te sarute baiatul, iti da mamica voie sa te mingiie baiatul, iti da mamica voie sa-l mingii si tu pe baiat, numa sa nu care cumva sa-l lasi pe baiat sa se puna deasupra ta, CA MOARE MAMICA! Pleaca tinara la intilnire, nu vine toata noaptea acasa, maica-sa o asteapta cu ochii rosii de nesomn, apare fata acasa in zorii zilei, fericita si surizatoare. Ei. zice maica-sa, spune repede, cum a fost? - Pai cum sa fie, m-a pupat, m-a mingiiat, l-am mingiiat si eu, si la sfirsit m-am pus EU peste el. SA MOARA MA-SA !!!!

Trimite bancul prin Y! Messenger

Destinul desparte doua prietene foarte bune

Banc Info-Heaven.ro

Destinul desparte doua prietene foarte bune. Dupa zece ani se intalnesc. Una din ele arata ca la 20 de ani, alta ca la 30. - Ce-ai facut draga de arati ca la 20 de ani ? - Pai, dimineata cand imi strang parul, am grija sa trag tare de el, astfel incat sa mi se intinda pielea pe fata.... Se reintalnesc dupa alti 10 ani. Aceiasi intrebare, acelasi raspuns. Se revad la 50 de ani. Una frumoasa ca la 20 de ani,cealalta ca la 50 de ani. - Ce faci draga de te mentii ca la 20 de ani ? - Pai, nu ti-am spus ? Imi strang parul tare, tare si o data cu el si pielea. - Dar ce s-a intamplat, ca ti-au aparut doi negi pe barbie ? -Aaa, nu-s negi, sunt sfarcurile de la tate. La care cealalta pufneste intr-un ras isteric : - Sunt curioasa cum o sa arati la 6o de ani cu barba !!!!!

Trimite bancul prin Y! Messenger

Toti erau cunostinte vechi...

Banc Info-Heaven.ro

- Spune-mi, draga, sotul tau a gasit vreodata barbati straini in sifonier?
- Nu! Toti erau cunostinte vechi...

Trimite bancul prin Y! Messenger

Afacerea zilei

Banc Info-Heaven.ro

Afacerea zilei: Cea mai banoasa negustorie ar fi sa le cumperi pe femei cu cat valoreaza si sa le revinzi cu cat se apreciaza ele!

Trimite bancul prin Y! Messenger

Stire de ultima ora

Banc Info-Heaven.ro

Stire de ultima ora: situatia financiara este atit de grava in acest moment, incat femeile sunt nevoite sa se marite din dragoste !!!

Trimite bancul prin Y! Messenger

O femeie foarte seducătoare intră Óntr-un bar

Banc Info-Heaven.ro

O femeie foarte seducătoare intră într-un bar, se duce la toaletă, iar cînd vine, se duce direct la barman şi începe să-l mîngăie tandru pe barba stufoasă:
"Tu eşti şeful?", întreabă ea, mîngîindu-i faţa cu ambele mîini.
"Nu, nu sunt eu", îi raspunde el.
"Poţi să-l chemi pentru mine; vreau neapărat să vorbesc cu el?", spuse ea plimbîndu-şi mîinile prin faţa şi părul lui.
"Mă tem că nu", răspunse barmanul vizibil excitat, "Pot să te ajut eu?".
"Da", spuse ea, băgîndu-i două degete în gură şi lăsându-l să i le sugă, "Spune-i că nu e nici hîrtie igienică şi nici săpun la toaleta femeilor

Trimite bancul prin Y! Messenger

Banc cu femei

Banc Info-Heaven.ro

Care sint animalele preferate ale femeilor? Jaguarul in garaj, vulpea la git, taurul in pat... si un bou sa-i plateasca facturile!

Trimite bancul prin Y! Messenger

Banc despre femei

Banc Info-Heaven.ro

Stiati ca exista un pleonasm dintr-un singur cuvant?

- PROASTO!!

Trimite bancul prin Y! Messenger

Recomandari Bancuri

Sotia unui programator il trimite la alimentara:
- Draga, cumpara si tu un salam si daca are si oua, ia 10.
Se duce tipul la alimentara:
- Dati-mi va rog un salam. Dar oua avetzi?
- Da.
- Atunci dati-mi 10 salamuri .