Categorii bancuri

Bancuri cu misoginiBancuri cu unguriBancuri cu tiganiBancuri cu taraniBancuri cu somaleziBancuri cu soacreBancuri cu Sir si JohnBancuri cu Scufita RosieBancuri cu scotieniBancuri cu rusiBancuri cu Radio ErevanBancuri cu preotiBancuri cu politistiBancuri cu pescariBancuri cu vanatoriBancuri de doi baniBancuri cu intrebariMaximeLegile lui MurphyBancuri seciBancuri scarboaseBancuri romanestiBancuri politiceBancuri la farmacieBancuri in desertBancuri diverseBancuri despre femeiBancuri despre barbatiBancuri deocheateBancuri cu olteniBancuri cu negriBancuri cu nebuniBancuri cu canibaliBancuri cu calculatoareBancuri cu BulaBancuri cu blondeBancuri cu betiviBancuri cu barbati si femeiBancuri cu badea GheorgheBancuri cu babeBancuri cu avocatiBancuri cu ardeleniBancuri cu animaleBancuri cu AlinutaBancuri cu albaneziBancuri cu ciobaniBancuri cu diferenteBancuri cu muzicieniBancuri cu mosnegiBancuri cu moldoveniBancuri cu marinariBancuri cu leprosiBancuri cu judecatoriBancuri cu Ion si MariaBancuri cu Ion si GheorgheBancuri cu ingineriBancuri cu homosexualiBancuri cu evreiBancuri cu doctoriBancuri cu dinamovistiBancuri cu adolescente

Petre (banc, gluma, farsa, bancuri)

Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, un soare si o baba.
Sotia a descifrat desenul: “Floareo, ai grija de copii sa nu cada in fantana, 'tu-ti soarele ma-tii! Petre”:)))))))))))))))))))

Trimite bancul prin Y! Messenger

Alte bancuri din acceasi categorie:

Ciobanul si berea

Banc Info-Heaven.ro

Coboara ciobanul de la munte sa mearga la Sibiu . În gara, vede un chiosc si cere o bere. Tipa îi da o bere la doza. Ciobanu' scoate brisca, crapa cutia si bea berea . Bineînteles ca nu se satura si mai cere una. O ciopleste si pe asta. La care tipa de le chiosc:
- Baciule, cutia are un inel, tragi de el si se deschide, de-aia e facut.
Se uita baciul la tipa si zice: - Inelu' ala e pentru aia care nu au brisca !

Trimite bancul prin Y! Messenger

Un cioban pastea cele 100 de oi

Banc Info-Heaven.ro

Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita vine proprietarul si il intreaba:
-Ce faci mai ciobane pe pamantu meu?
-Nu vezi pasc oile...
-Vezi ca esti obraznic, poate iti *ut una!
La care ciobanul ii raspunde:
-Poti sa le *uti pe toate, eu doar le pazesc...

Trimite bancul prin Y! Messenger

Pofta nebuna de sex

Banc Info-Heaven.ro

Un cioban in varful muntelui cu oile la pascut... Sta el ce sta si se trezeshte cu o pofta nebuna de sex. Ia o oaie, isi face treaba dupa care satisfacut isi aprinde o tigara. O musca se aseaza pe bratul lui la care el o omoara replicand: ce viatza palpitanta....sex, crime, droguri....

Trimite bancul prin Y! Messenger

Recomandari Bancuri

Sotia unui programator il trimite la alimentara:
- Draga, cumpara si tu un salam si daca are si oua, ia 10.
Se duce tipul la alimentara:
- Dati-mi va rog un salam. Dar oua avetzi?
- Da.
- Atunci dati-mi 10 salamuri .